home Meny close
menu Meny

Cupcake

Her finner du alt du trenger for å bake fantastiske cupcakes! Cupcakes er perfekt bakst å servere i alle type selskaper, om det er barnebursdager, temafester eller elegante fester. Ikke bare fordi du kan dekorere de på uendelig mange måter, men de er også enkle å spise – stående som sittende, stor som liten. Cupcakes, eller muffins, er enkle å bake og med vårt store utvalg av bakeutstyr og cupcake former, vil du kunne lage fantastiske kreasjoner!

Vi har flere forskjellige cupcake former i papp og papir og kits med matchende former og ”sticks”, eller små pynte pinner som du dekorerer de med. Velg et kit eller muffinsformer som passer til ditt festtema eller fargetema. Vi har en rekke forskjellig icing og frosting, pynt (flagg, vimpler, figurer og mye mer) og muffinsstativ!

Vi har også et utvalg av spiselige muffinsbilder, med motiver fra kjente filmer og karakterer!

Her finner du alt du trenger av cupcake former og annet bakeutstyr til muffins!

Kult tips: Ha et stort brett og tegn opp omrisset på en valgfri figur. For eksempel en Minion til Minionsbursdag, eller hodet til en enhjørning til enhjørningsbursdag. Fyll omrisset med cupcakes og bruk et referansebilde når du skal pynte. Bruk frosting/icing i forskjellige farger og dekorer muffinsene sånn som figuren ser ut! Dekorer med kakepynt; geletopper til øyne og glitter osv. Se vårt utvalg av kakepynt. Dette er en lettvint måte, istedenfor å skjære ut figurer i langpannekaker.

Lag en litt annerledes barnebursdag med muffinspynting! Inviter gjestene dine til bakebursdag der du fyller pynt i skåler og la barna få dekorere sine egne muffins før de spises!

Se gjerne resten av vårt bakeutstyr!

Fant 11 produkter
per side
Asc
Fant 11 produkter
per side
Asc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000