home Meny close
menu Meny

Cake Pops

Cake Pops

Hva er Cake Pops? Jo, det er kake, glasur, godteri og kjærlighet på pinne – i en eneste skjønn forening. Cake pops er blitt kjempe populært og det er ikke rart. Dette er en morsom, kreativ og stilig måte å lage dessert på. Lag cake pops som passer til ditt bursdagstema, festtema eller høytiden som feires!

Cake pops er enkelt å lage og en stilig dessert til festen din!

For å lage cake pops trenger du:

  • Kake, glasur (candy melts eller sjokolade er vanlig) og pynt.
  • Cake pops pinner / papirsugerør eller lignende.
  • Dekoreringsstativ eller noe annet å sette fast pinnene i mens du dekorerer / de tørker.
  • Eventuelt cellofan poser til å pakke dem inn i etterpå.

 

For å lage cake pops må man først lage en eller annen form for kake. Det vanligste er gjerne å bake en liten brownie. Så smuldrer man deigen og blander den med for eksempel smeltet sjokolade eller krem, slik at du får en klissete masse som du kan rulle i like store kuler. Sett kulene i kjøleskapet slik at de stivner.

Ta kulene ut av kjøleskapet og dypp tuppen av cake pops pinnene i sjokolade før du stikker dem i kulene. Dette er for at de skal sitte fast og at kulene ikke skal gli av pinnen.  Sett dem i stativet ditt for å tørke, eventuelt tilbake i kjøleskapet. 

Gjør klar en skål med smeltet sjokoladen eller smeltet candy melts. Dypp kulene rett ned og opp og la de dryppe helt av. Ikke rør rundt med kaken, for da kan de løsne eller smule i glasuren din. Før glasuren stivner helt dekorerer du dine cakepops med sukkerfigurer, glasur, strøssel og lignende. 

Fant 5 produkter
per side
Desc
Fant 5 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000