home Meny close
menu Meny

Valentine's Day

14. februar er det Valentines og det er dagen der vi feirer den sterkeste kraften av dem alle, nemlig kjærligheten. Dagen har mange navn, blant annet Alle hjerters dag, Kjærlighetsdagen eller St. Valentine’s Day som det heter på engelsk. Dette er dagen der man setter ekstra pris på de man er glad i og viser dem hva de betyr for en! Synes du det er vanskelig å si "jeg elsker deg"? Så si det med en hjerteballong eller noen andre søte effekter fra vårt valentinstema.

Her har vi samlet en rekke forskjellige produkter til denne romantiske dagen, alt fra dekorasjoner til gaver. Gi en fin gave til en du er ekstra glad i. Husk, det må ikke være en kjæreste. Det er lov å sette ekstra pris på et søsken, en god venn eller andre som har betydd noe ekstra for deg. 

Er du singel eller vil feire med alle du er glad i? Arranger en flott valentinfest og pynt opp med hjerter og dekorasjoner i rødt og hvitt! Nydelig og så koselig.

Valentine’s feiringens opphav

Valentines er en gammel tradisjon, faktisk helt fra 1500-tallet. Noen mener at tradisjonen kommer fra at man trodde det var denne dagen fuglene begynte å hekke.. våryr sa du? Det fantes også en feiring av den romerske gudinnen Juno, som var kvinnenes og ekteskapets gudinne. Den gangen var det en fruktbarhetsfest!

Den mest kjente legenden omhandler sankt Valentin. Han ble tatt til fange for å ha ektet soldater som ikke fikk lov til å gifte seg og fordi han nektet å frasi seg sin kristne tro. Mens han satt i fengsel helbredet han datteren til fangevokteren sin og før han ble henrettet skrev han et brev til sin kjære. Hva tror du han signerte med? ”...Din Valentin”. Den samme setningen vi i dag signerer våre valentinsbrev med! 

Fant 12 produkter
per side
Desc
Fant 12 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000