home Meny close
menu Meny

Utdrikningslag Pynt

Her finner du produkter til å feire tidenes utdrikningslag! Dette er gjerne en dag – eller helg, man sent glemmer! Her finner du tilbehør og pynt du trenger for å lage en crazy, morsom eller sexy fest for å feire den vordende bruden eller brudgommen.

Pynt, tilbehør, tips og ideer til utdrikningslag!

Tips til bachelorette-party:

Den vordende bruden må først stases opp i riktig antrekk: om dere går for et ’Bride to be’ bånd eller kjører på med full utkledning, så har vi det! Hva med en hvit cowboyhatt med slør?  Kjør på med et tema for kvelden: hva med en tropefest med palmer og svingende hulaskjørt? Eller ta av helt til rave-party tema med selvlysende tiara på bruden, glowsticks og selvlysende kroppsmaling. Et morsomt festspill kan være til god hjelp med mange venninner der ikke alle kjenner hverandre like godt. Vi anbefaler spill-boksen ’Jeg har aldri’ eller ’Hvem i rommet’ for å bryte isen og bli virkelig godt kjent. I denne kategorien er det bare å la seg inspirere – kun fantasien setter grenser for en feiring som dette!

Tips til bachelor-party:
Start dagen med å gi den heldige fyren ’Dagen derpå pakke’ – først som sist. For ja, det blir en lang natt. Kle han opp i ølbriller, blås opp noen ”hot lady” ballonger og gjør dere klare for poker kvelden med vårt ’Texas Hold’em’ poker sett. Sørg for at våre fest-glass og shotglass aldri går tomme – hva med et ølglass med ringeklokke? Et populært alternativ er å kle ut stakkar’n i gullkrone, hawaiikrans og hulaskjørt og send han på byen!

Og for all del, glem nå ikke å dokumentere dagen! Spice opp bildene med morsomt bildetilbehør; lepper, briller, barter med mer, finner du også her!

Noen spørsmål om Utdrikningslag

Hvordan arrangerer man et utdrikningslag?

Her finner du tips og ideer til hvordan man arrangerer et utdrikningslag.

Hvor rask leveringstid er det?

Leveringstiden er mellom 1-3 dager. Her finner du mer informasjon om leveringstid
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vare 1 til 24 av totalt 49
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vare 1 til 24 av totalt 49
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000