home Meny close
menu Meny

Sommerfest

Når nettene blir lysere, sola kommer høyere på himmelen og fuglene kvitrer, da kommer også det vi mener, er kanskje en av de aller beste sesongene for fest og hygge! Sommeren byr på lange, varme sommernetter, hageparty, grillfest og mye lek og moro utendørs – for alle aldre!

Her finner du vårt brede utvalg av partyeffekter, dekorasjon, festtilbehør og annen pynt til fest. Vi har samlet de fineste tingene som virkelig gir deg den deilige sommerfølelsen. Velger du å gå for party og fest natten lang med sterke farger, fruktige drinker og fengende rytmer? Eller inviterer du gode venner og familie på en deilig middag ute under åpen himmel med gress mellom tærne? Skal kanskje du og vennegjengen ut i parken for å grille og kose dere?

Sommerfester kan være så mangt, men her finner du alt du trenger av festutstyr og pynt til festen din, uansett! 

Sommerfester varer gjerne utover de små nattetimene og setter få begrensninger for hvor man kan være. Plukk ut lekre, fargerike produkter som gir deg en tropisk følelse, eller nydelig festpynt med florale mønstre som vekker gode minner fra lange sommerferier som liten.

Heng opp lanterner og fyll trærne med pom poms og girlandere, sett fakler i gresset og dekk på bordet med en fargepalett som vekker assosiasjoner til hav og blomsterenger.  Fyll opp vannballongene og sett frem oppblåsbare drikkekjølere. Lag deilige fruktspyd og fyr opp grillen. Miks kalde fruktdrinker med parasoller og mønstrete sugerør, eller server smakfulle jelly shots i fargerike glass. 

Sommerfester kan være så mangt, men uansett hvordan du arrangerer sommerfesten din, så vil festen din skape gode minner for livet. Lag en fantastisk og magisk kveld med vennene dine, familien eller kollegaer, med lekker festpynt og tilbehør. 

Noen spørsmål om Sommerfesten

Hvilket tema skal jeg ha på Sommerfesten?

Her finner du ideer til temafest til Sommerfesten.

Hvor rask leveringstid er det?

Leveringstiden er mellom 1-3 dager. Her finner du mer informasjon om leveringstid
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vare 1 til 24 av totalt 71
per side
Asc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vare 1 til 24 av totalt 71
per side
Asc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000