home Meny close
menu Meny

Russefeiring

Chickelacke, chickelacke, show, show, show! Etter 13 års skolegang nærmer det seg endelig tiden du lenge har ventet på og som på mange måter har vært selve gulroten under eksamener, tentamener og lange skoledager. Det er nemlig tid for russetid!

Er du endelig russ i år? Da er det ingen vits i å spare på kruttet! Gjør deg klar for tidenes russefeiring – for så mange år bak skolebenken er virkelig verdt å feire. Enten du er på buss, tusleruss eller bil, reiser til Tryvann, Stavanger eller Lillehammer – eller noe helt annet, her har vi samlet alt mulig stilig stæsj til feiringen din! 

Stilige ting til hele russefeiringen, enten det er fest eller til russebuss!

Her finner du alt fra party utstyr til selve feste, stæsj til bussen din eller tilbehør til russedrakten. Skal dere ha et gjennomført tema på bilen eller bussen? Sjekk ut resten av nettbutikken for masse stilig stæsj som passer helt perfekt! Ta en titt i våre kategorier temafest, festutstyr eller utkledning for tøffe dekorasjoner til både bussen og dere selv.

Enten dere skal slippe konsept, ha russedåp eller rebusløp – det er alltid gøy med litt partyeffekter. Hva med beer pong? Eller stilige glass til alle sammen? Sjekk ut alle våre flotte norgeseffekter, fra flagg til konfettikanon og ballonger. Her finner du tilbehør og morosaker som bidrar til å holde festen gående hele russetiden. 

Fant 13 produkter
per side
Asc
Fant 13 produkter
per side
Asc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000