home Meny close
menu Meny

Påskepynt

Påsken er en herlig høytid forbundet med familiehygge, tradisjoner, fest og lek! I denne kategorien finner du alt du måtte trenge for å feire påsken med familie, vennegjengen eller barna! Vi har påskepynt til hele høytidens merkedager, fra palmesøndag, skjærtorsdag og langfredag, til Påskeaften. Og alt i mellom! Nedenfor finner du et utvalg av produkter som passer utmerket til denne anledning. Se også vårt utvalg av festleker og bake-utstyr i resten av nettbutikken.

Påskepynt og underholdning til påskefrokost og påskemiddag 

Påske er en tid der folk kommer sammen og en tid for feiring. Det perfekte fargetemaet for påskefesten er påskefargen gul! Her finner du gule tallerkener, glass, bestikk, ballonger og mye mer. Trenger du bordpynt til en hyggelig påskefrokost eller påskemiddag? Dekk på med en påskegul duk og matchende tallerkener, servietter og kopper. Fra taket kan du henge både vimpel og bannere, pom pom og lanterner for å skape skikkelig hyggelig atmostfære.  

Et selskap er mye mer en bare pynt, aktiviteter og underholdning hører også med! Morsomme selskapsleker, om det er til store eller små, bidrar alltid til god stemning. Velg gjerne noe som hører påske til. Hva med en runde påskenøtter der vinneren belønnes med en skinnende pokal? Eller lag en morsom vri på påskekrimmen ved å skrive en skummel adjektivhistorie med alle som er til stede. Ta gjerne en titt under vår kategori ”selskapsspill”, der det finnes mange morsomme brettspill og mer, noe som er perfekt til påskekosen. Å male påskeegg med barna er en kreativ og hyggelig påsketradisjon, eller arranger en påskeeggjakt for gjestene dine. Påskeeggjakten kan enkelt gis en litt festligere vri ved at man gjemmer premier i eggene.

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 25
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 25
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000