home Meny close
menu Meny

Alt til Nyttårsfesten

Her finner du borddekking, dekorasjon, pynt og konfettikanoner til nyttårsfesten. Nyttårsfeiringen starter hos Festkompaniet! 

Når siste side i kalenderen blas opp vet du at det nærmer seg tid for årets aller siste dag og årets siste, men kanskje største fest! Nyttårsfesten er årets siste høydepunkt - er du klar for å feire det nye året? Vel, nå blir du det! 

Lag en flott nyttårsfeiring du sent vil glemme og dans inn i det nye året!

Samle vennegjengen til god mat, bobler i glasset og glade timer inn i det nye året! I denne kategorien finner du alt du trenger av nyttårspynt, pynt og dekorasjoner til å dekke ditt nyttårsbord.

Stikkord for denne dagens feiring er glitter, lilla, sølv, gull og svart. Men du kan så klart også velge fritt – hva med et festlig tema for dagen? Nyttårsaften er en feiring med et lite hint av glamour – eller hva? La det glitre og skinne!

Heng opp lekre ballonger med Happy New Year, kombiner dem gjerne med konfettiballonger, ballonger i sølv eller en annen lekker farge. Og glem ikke tallballonger! Heng opp det nye året i tall på veggen, perfekt til å ta bilder foran. Snakker om bilder, hva med en lekker glittergardin til fotoshooten? Vi har også flere stilige fotoeffekter!

I denne kategorien vil du også finne en rekke lekre bannere som er perfekt til denne dagen. Pynt med lekre girlander med lys eller vimpler i sølv og gull. 

Glem ikke sprakende stjerneskudd og lekker konfetti! Her finner du flere varianter! 

Vare 49 til 72 av totalt 408
per side
Asc
Vare 49 til 72 av totalt 408
per side
Asc
Lukk
800 kr igjen til fri frakt!
0 av 800