home Meny close
menu Meny

Alt til Nyttårsfesten

Her finner du borddekking, dekorasjon, pynt og konfettikanoner til nyttårsfesten. Nyttårsfeiringen starter hos Festkompaniet! 

Når siste side i kalenderen blas opp vet du at det nærmer seg tid for årets aller siste dag og årets siste, men kanskje største fest! Nyttårsfesten er årets siste høydepunkt - er du klar for å feire det nye året? Vel, nå blir du det! 

Lag en flott nyttårsfeiring du sent vil glemme og dans inn i det nye året!

Samle vennegjengen til god mat, bobler i glasset og glade timer inn i det nye året! I denne kategorien finner du alt du trenger av nyttårspynt, pynt og dekorasjoner til å dekke ditt nyttårsbord.

Stikkord for denne dagens feiring er glitter, lilla, sølv, gull og svart. Men du kan så klart også velge fritt – hva med et festlig tema for dagen? Nyttårsaften er en feiring med et lite hint av glamour – eller hva? La det glitre og skinne!

Heng opp lekre ballonger med Happy New Year, kombiner dem gjerne med konfettiballonger, ballonger i sølv eller en annen lekker farge. Og glem ikke tallballonger! Heng opp det nye året i tall på veggen, perfekt til å ta bilder foran. Snakker om bilder, hva med en lekker glittergardin til fotoshooten? Vi har også flere stilige fotoeffekter!

I denne kategorien vil du også finne en rekke lekre bannere som er perfekt til denne dagen. Pynt med lekre girlander med lys eller vimpler i sølv og gull. 

Glem ikke sprakende stjerneskudd og lekker konfetti! Her finner du flere varianter! 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 121
per side
Asc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 121
per side
Asc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000