home Meny close
menu Meny

Morsdag

Morsdag er dagen der vi setter ekstra pris på mødrene våre for det de har gjort for oss og for den de er!

Morsdag er en gammel feiring som kan spores helt tilbake til det gamle Hellas og som gjennom historien har hatt flere forskjellige betydninger. Det har vært en feiring av Jomfru Maria, en kamp om sanitære forhold og en minnemerking for mødre… ja, forskjellige betydninger.

Sett ekstra pris på mamma og overrask henne med gaver og gratulasjoner på morsdagen!

I dag er morsdagen en hedersdag for mødre og feires på forskjellige datoer avhengig av hvor i verden du bor. I Norge feirer vi morsdag den andre søndagen i februar. Det er varierende hva man gjør og hvordan man setter pris på mødrene sine, men det er vanlig med blomster, fine kort, en liten overraskelse og gratulasjoner. Her finner du det du trenger for å vise din mamma at du setter pris på henne og hva hun betyr for deg!

Vekk moren din på sengen med LOVE ballonger og et nytt krus med nykokt kaffe. Bak en kake med våre spesiallagde kakebilder og overrask henne med en pokal – fordi hun har vunnet førsteplassen i VM for mødre! Overøs mammaen din med gode ord og klemmer og stell i stand en hyggelig middag. Pynt med ballonger formet som store hjerter og lekker borddekking og skjenk vin i vårt kule ”MUM” vinglass.

Fun fact! Våre naboland feirer alle morsdagen i mai, mens her i Norge har vi valgt en av de kaldeste vintermånedene. Vel, mai er allerede en ganske travel måned her til lands og i kalde februar måned er det vel kjekt å kunne gi mor litt ekstra varme og kjærlighet?

Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000