home Meny close
menu Meny

Krepselag

Sommeren er en fantastisk tid og særlig verdsatt her i ellers så kalde Norge. Sommeren kommer alltid med sine hyggelige tradisjoner og en ting som virkelig hører sommeren til, er sjømat! Her finner du alt du trenger, enten du inviterer til rekebord, skalldyrfest, krepselag eller krabbelag.

Hva er vel hyggeligere enn å sitte ute i solen, rundt et bord fylt med skalldyr, loff, majones og sitron, noe godt i glasset og gode venner eller familie? I denne kategorien finner du alt du trenger: Borddekking, pynt og andre festartikler til årets rekefest eller krepselag.

Vi har lekre tallerkener og servietter som gir skikkelig følelse av sommeridyll og god mat. Disse kommer også med matchende hatter – et morsomt tilskudd til festen din. Rekebord, krepselag og krabbelag innebærer gjerne at man spiser med fingrene, så dekk på med nok servietter, skyllevann og kanskje noen våtservietter?

Reker og andre skalldyr kan være litt grisete og ikke minst lukte. Hvis dere er mange eller skal sitte ute, kanskje i parken, så kan det være ganske praktisk med noen serveringsfat som kan kastes etter bruk. Her finner du også glass og annet servise til engangsbruk, perfekt til grisete mat!  Hva med en plastdukt med havprint, der søl kan tørkes rett av?

Dekk på og pynt klart til årets rekebord!

Selv for uformelle middager så er det alltid gøy og litt ekstra stas å kunne pynte litt når gjestene dine kommer på besøk! Her finner du morsom dekorasjon som passer perfekt til rekebord, skalldyraften eller krepselag! Heng opp et stilig fiskenett på veggen eller fest et flaggbanner mellom trærne i hagen. Lykter og lanterner kan bidra med å skape skikkelig sommerstemning, både inne og ute! 

Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000