home Meny close
menu Meny

Konfirmasjon Pynt

Konfirmasjonen er en stor merkedag i mange hjem. Om du konfirmeres kristelig eller humanistisk så er det uansett en anledning for å gjøre ekstra stas på konfirmanten! Her finner du alt du skulle måtte trenge for å pynte opp hjemmet ditt eller lokalet.

Konfirmasjon er en feiring full av tradisjon. For noen er det markeringen av at man går inn i de voksnes rekker, for andre er det en bekreftelse på sin tro. Det er en dag som feires sammen med familie og de nærmeste, med mat, kaker, gaver og taler.

Stas opp med bordpynt og annen pynt til din konfirmasjon!

Her finner du bordkort og borddekking, nydelig pynt og annet festutstyr. Velg gjerne et fargetema for dagen, så blir det enklere å dekorere og skape en rød tråd gjennom dagen. Gull og sølv er populære farger til en slik anledning, så her finner du masse inspirasjon med skinnende detaljer.

La fargene du bestemmer deg for gå igjen i alt fra ballonger til servietter, til blomster og pyntebånd. Dekorer bordet ditt med lekker konfetti eller små figurer. Bånd i det norske flagget er alltid nydelig: disse kan du bruke til å knyte servietter, rundt glassene og blomstene, eller du kan strekke de over bordet som en løper.

Ta gjerne en titt i en av våre andre kategorier for flere ideer og pynt til konfirmasjonen. Se i Mønster & fargetema for flere produkter i fargene du velger å bruke. I kategorien baking finner du alt du måtte trenge av bakeutstyr til dagen. 

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 39
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 39
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000