home Meny close
menu Meny

Julekalender og Adventskalender

Se for deg tassende skritt ut av husets soverom og nedover gangen mot veggen der den henger. De har gledet seg i flere dager og endelig er dagen kommet... Det er 1. desember og det er tid for å åpne første luken i årets julekalender!

Sett frem julekalenderen og heng opp julesokken - fulle av små overraskelser!

Julekalenderen er det ofte både de små og store som gleder seg til, enten man har laget den eller er den som skal få åpne den. Og julekalendere er ikke bare for de minste! Kjøp en hyggelig kalender til din kjære eller en annen du er glad i og vil gi litt ekstra oppmerksomhet til. Flere av våre julekalendere er også veldig dekorative og passer perfekt til pynt hjemme i førjulstiden.

Adventskalender er en hyggelig tradisjon i de fleste hjem, der man kan sette litt ekstra pris på sine kjære og ha en hyggelig tid sammen på morgenen eller ettermiddagen. I vår kategori finner du alt fra ferdige kalendere med små gaver, kalendere der man kan putte inn egne små overraskelser og andre stilige type kalendere.

Når julaften kommer er det mange som henger opp en julesokk på peisen eller døren til de små. Fyll julestrømpen med små overraskelser og godsaker til barna!

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 135
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 135
per side
Desc
Lukk
800 kr igjen til fri frakt!
0 av 800