home Meny close
menu Meny

Julebutikken - Alt til Julebord, Juleverksted og Julefest

Julen er kanskje årets mest stemningsfulle og koseligste tid! Dette er en tid for familie, gode venner, tradisjoner og MASSE god mat. Gleder du deg til jul? Vi gleder oss alltid og derfor synes vi det er viktig å fylle nettbutikken med masse koselige saker og ting til jul! Derfor vil du i denne kategorien finne en alt som skal til for å fylle hjemmet ditt med skikkelig god julestemning. Her har vi samlet alt fra julekalendere til bakeutstyr, julepynt og ikke minst, ugly christmas sweaters - morsomme og rare julegensere.

Her finner du alt mulig rart til årets mest stemningsfulle høytid, julen!

Våre morsomme og rare julegensere er perfekte til årets mange julebord, julaften, julekort med familien eller hygge foran peisen og med en god julefilm. Genserne våre kommer i mange varianter, slik at familien enten kan matche eller ha hver sin.

Er du klar for julefest? Dekk opp festbordet ditt med skikkelig god stemning. Lyslenker og konfetti, reinsdyr-effekter og artige smellbonboner. Vi kan love deg at det blir et stemningsfullt juleparty!

Baking hører jo julen til, og enten du vil lage syv sorter eller baker noe mer utradisjonelt så vil du se at vi har en helt egen kategori full av alt du trenger til julebaksten din! Fra pynt til en drøss med forskjellige pepperkakeformer.

Husk å være tidlig ute med juleforberedelsene, for julekalendere må jo være på plass allerede før desember! Gleder du deg? Gjett om vi gjør!

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 258
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 258
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000