home Meny close
menu Meny

Jubileum

Jubileum byr alltid på festligheter og er noe som absolutt må markeres med brask og bram! Jubileum eller jubelår, er en feiring av at det har gått et rundt antall år, siden noe fant sted. Vanligvis er det snakk om bryllupsdager eller bursdager, men det kan også være jubileum for oppstarten av en bedrift, et vennskap eller uteksaminering.

Jubileum kommer fra latin og betyr ’feiring’, og er virkelig en dag for feiring! Så sett opp gjestelisten og gjør det klar for en storslått feiring. Vi gjør planleggingen enkel for deg: her finner du en rekke produkter til feiringen, så det er bare å klikke det med seg hjem!

Vi har alt du skulle trenge til feiringen, med alt fra pynt til fest og utstyr til jubileumskake!

Som nevnt er jubileum en feiring av runde tall og her finner du tall i plenty – på alt fra ballonger til hårbøyler, konfetti og sugerør. Enten om det er 18 års dag, 30 eller 40 års dag så har vi det! Kanskje bedriften du jobber i fyller 50 åt? Har du en mormor som blir 100 år? Lag et feststemt lokalet og blås opp så mange ballonger som mulig og la disse dekke taket. Sett sammen tall-ballonger i store klaser utenfor døra og match gjerne med ensfargede ballonger.

I tillegg til festpynt har vi også festutstyr som både er stilig og kan gjøre ryddingen litt enklere. Hva med noen lekre champagneglass i ulike farger? Bruk store serveringsfat til buffeten, og enkelt engangsbestikk til koldtbordet. Del ut morsomme partybriller til alle gjestene – gjerne i tallet som skal feires! Pynt kaken med kakelys i tall og heng opp tall-pinata!

Ta gjerne en titt i resten av nettbutikken for flere produkter, som photo booth rekvisitter og serpentiner.

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 48
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 48
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000