home Meny close
menu Meny

Halloween Sminke

I denne kategorien har vi samlet all sminke, spesial effekter, gørr og blod som skal til for å bli akkurat den du ønsker til Halloween!
Med skikkelig utstyr kan sminke gjøre hele kostymet alene - enten du skal være en hjernespisende zombie, hylende heks, djevelens tjener eller skjelett!

Her er våre tips til Halloween sminken! 

Sminke er gøy - og så enkelt! Du trenger ikke å være en make-up artist for å legge en kul halloween-sminke, du trenger bare riktig utstyr. I denne kategorien finner du flere kits til forskjellige type karakterer - heks, zombie eller klovn! Bruk falskt blod til å piffe opp alle skumle sminke looks. Med lateks er det super enkelt å lage falske sår og revner i huden. Smør et lag med lateks på huden og la det tørke. Når det er tørt kan legge flere lag ut i fra hvor dypt du vil ha såret, flengen eller den råtne huden. Riv av biter og skjær forsiktig i huden. Bruk ansiktsmaling (grått, svart, brunt, rødt, gult) til å sminke huden slik at den ser sår og verkende ut - eller gammel og råtten. Så sprut på med falskt blod. Hvis du ikke har tiden eller tålmodigheten har vi også mange forskjellige sår til å klistre på huden! 

Det er ikke alltid man vil være skummel på halloween... Da har vi flere ansiktsmalings kit eller separate farger som du kan bruke til å trylle deg om til en morsom klovn, et søtt rådyr, sommerfugl eller et eksotisk dyr! I tillegg finner du forskjellig spray til å farge håret, glow in dark / selvlysende maling til vipper, bryn, ansikt og kropp! Bruk det til å lage selvlysende detaljer i candy skull sminken din eller selvlysende grønt til zombien. 

Trenger du enda litt tips? På Youtube finner du bruksanvisninger til omtrent alt!

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 37
per side
Asc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 37
per side
Asc
Lukk
800 kr igjen til fri frakt!
0 av 800