home Meny close
menu Meny

Halloween Pynt

Halloween er den dagen i året der man virkelig kan gå "all-in" med dekorasjonen hjemme - fra hageporten og opp trappen og inn i varmen! Her har vi samlet alt du trenger for å gjøre huset om til et grøssende skummelt spøkelseshus, et hjemsøkt slott med edderkoppspinn i takhjørnene og kister med sovende vampyrer. 

Forvandle huset om til et skummelt spøkelseshus fullt av blod, spindelvev, kryp og monstre!

Bruk falskt blod til å lage håndavtrykk og skrive skumle beskjeder på speilene. Fest spindelvev fulle av små edderkopper på bokhyllen, over skapene eller i vinduene. Skjær ut skumle gresskar - jack-o'-lantern - med sinte, skumle, lattermilde og triste ansikter med levende lys inni. Hengende skjeletter fra taket er så klart et must - enten du går for noen realistiske eller selvlysende.

Pynt opp med skumle ballonger i svart og oransje med motiv, folieballonger formet som halloween figurer og swirls med spøkelser og flaggermus hengende fra taket. Lag gjerne store ballongbuketter og remser som du forsiktig limer fast spindelvev til for en ekstra kul halloween effekt!

Vi har flere stilige halloween bannere og girlander, perfekte til å henge i døråpninger og i taket! Merk opp hvor gjestene dine skal gå med en av våre stilige bånd og pynt med pom poms, lanterner og honeycombs.  

Sjekk ut vår kategori for borddekking og finn frem alt du trenger til å dekorere festbordet ditt - og la det gjerne matche med resten av dekorasjonene! Sjekk også ut vår halloween kategori for baking, for hva er vel en halloween fest uten skumle godterier og snacks?

Ta en titt i resten av nettbutikken for mer stilig stæsj til halloween feiringen!

Fant 2 produkter
per side
Asc
Fant 2 produkter
per side
Asc
Lukk
800 kr igjen til fri frakt!
0 av 800