home Meny close
menu Meny

Farsdag

Farsdagen her til lands feires farsdag på den andre søndagen i November hvert år og er en dag der man skal sette litt ekstra pris på alle fedre!

Hedre alle pappaer litt ekstra denne dagen, ved å gi litt ekstra oppmerksomhet. Hos mange er det vanlig at man skriver et hyggelig kort og overrasker med frokost på sengen på morgenen. Noen gir også gave eller samler familien over en hyggelig middag. Dette er den perfekte dagen for å minne faren din på hvor mye han betyr for deg, og at du tenker på han! Farsdagen er opprinnelig et amerikansk konsept, men har vært vanlig å feire også her i Norge, siden etter andre verdenskrig.

Kule gavetips og festutstyr for å feire far på farsdagen

Her finner du et utvalg produkter som er perfekte for å gjøre stas på far på farsdagen! Start dagen ved å vekke han på sengen med nybakte muffins/cupcakes med små sukker-barter på. Vi har også en egen kategori for baking der du finner masse forskjellig bakeutstyr: kakeformer og muffinsformer, fondantlokk, strøssel og mye mer! Vis din far hvor glad du er i han og blås opp en av våre hjerteballonger.

Et skikkelig kult tips er å servere far en deilig frokost i våre stilige snacks fat! Hva med et deilig ostesmørbrød til frokost, sammen med en kopp ferskpresset juice sammen med morgenkaffen? Til del din far prisen som ’Verdens beste Pappa’, med pokal og det hele! Vi har også artige tips til gaver du kan gi din far denne dagen. For en slik anledning er det perfekt med gaver som har en del humor ved seg. Hva med noen morsomme ølbriller eller et shakersett? Ta også gjerne en titt i resten av nettbutikken for mer inspirasjon!

Fant 11 produkter
per side
Asc
Fant 11 produkter
per side
Asc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000