home Meny close
menu Meny

Bursdagspynt

Nesten alt du finner her hos Festkompaniet passer til bursdagsfeiringen, men på denne siden har vi samlet sammen produkter som egner seg spesielt godt til din bursdag. Her finner du alt av produkter med ’Happy Birthday’, ’Gratulerer med dagen’ og tall-motiver.

Enten om du skal pynte klart til å invitere alle nære og kjære for å feire at du fyller år, eller om du planlegger på vegne av andre, så kan du finne det du trenger her. Vi har alt fra festutstyr som kopper og servietter, til pom poms og lanterner, ballonger og bursdagsbannere!

Pynt til bursdag med vårt store utvalg av bursdagspynt som passer enhver bursdagsfeiring, liten og stor!

Vårt tips til feiringen er å velge et tema eller farger du ønsker å dekorere etter. Dette gjør planleggingen mye enklere, samtidig som at det vil se veldig flott ut!

Dekorer lokalet ditt med ballonger: kombiner gjerne ballonger med tall sammen med ensfargete eller mønstrete ballonger. Heng opp bursdagsbannere med ’Happy Birthday’, eller lag ditt eget banner med bursdagsbarnet sitt navn! Kjøp inn morsomme partyhatter og bursdags-krone til den som feires. Det blir heller ikke ordentlig feiring uten en bursdagskake! Vi har kakefakkel og kakelys, små bursdagsbannere til kakene og muffinspynt. Ta gjerne en titt i baking for hele vårt utvalg. Dekorer bordet med konfetti og lad konfettikanonene!

Når man feirer bursdag er det virkelig ingen grenser, for alle fortjener en feiring med mye moro, latter og stas! Resten av nettbutikken er full av dekorasjoner og bordpynt i alle farger og fasonger. Kanskje ønsker du å gå for et spesielt tema eller farger? Da anbefaler vi å ta en titt på vår kategori Mønster & fargetema, eller temafest. Se her for Barnebursdag-temaer.

Vare 97 til 120 av totalt 165
per side
Desc
Vare 97 til 120 av totalt 165
per side
Desc
Lukk
600 kr igjen til fri frakt!
0 av 600