home Meny close
menu Meny

70 årsdag

Skal du feire 70 års dag? Her finner du alle produktene du trenger for å arrangere en perfekt feiring, enten det er for deg selv eller du arrangerer for en du kjenner! 

I denne kategorien har vi samlet alle våre produkter med tallet 70 og andre tallprodukter slik at du kan plukke ut det du trenger for å markere det runde tallet! 

Feire jubilanten med ballonger og andre lekre dekorasjoner!

Heng opp lekre ballonger med tallet 70 og kombiner dem gjerne med folieballonger eller ensfargete ballonger som matcher! Skal dere sitte ned og spise? Heng opp noen lekre folieballonger i gull eller sølv, med bursdagsbarnets navn eller ”70 ÅR”. Heng de for eksempel opp på veggen bak der jubilanten sitter. 

Når vi er inne på det: Festbordet må ikke glemmes når det kommer til dekorasjonene. Strø stilig konfetti med tallet 70 på, i metalliske farger utover bordet ditt. Bruk gjerne fisketråd til å feste ballonger til bordet slik at de flyr over gjestene. Lekkert! Ta gjerne en titt i vår kategori bordpynt for flere borddekorasjoner til festbordet. 

Uansett hvor gammel man blir, så er det alltid på sin plass med en skikkelig bursdagskake. Sett på noen lekre kakelys formet som tall og la jubilanten få blåse ut! Alternativt kan man bruke våre lekre, gnistrende stjerneskudd formet som tall og synge bursdagssangen mens de gnistrer i gull eller sølv. 

Vi anbefaler at du velger en fargepalett til 70 årsdagen, slik at det blir en rød tråd igjennom alle dekorasjonene, tilbehør og annet festutstyr. Det du ikke finner her, kan du finne i resten av nettbutikken vår.  

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 33
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 33
per side
Desc
Lukk
600 kr igjen til fri frakt!
0 av 600