home Meny close
menu Meny

60 årsdagen

Her har vi samlet alt av stilige dekorasjoner med tall, bokstaver og tallet 60. Disse dekorasjonene er perfekte til når du skal arrangere din 60 årsdag!

60 år er absolutt ingen grunn til å ta ting med ro, så fiks opp med flott fest med dans, drinker og mye moro! Inviter venner og nærmeste familie på en storslått feiring med god mat, kanskje et par taler fra de nærmeste, noe godt i glasset og musikk på anlegget.

Pynt opp til fest og feiring og dans deg inn i det nye tiåret! 

Det er mange måter å feire runde tall på; noen vil kanskje ha et noe roligere, intimt selskap mens andre vil feste med en stor vennegjeng. Uansett hvordan du velger å arrangere festen din så er det alltid hyggelig med litt dekorasjoner, og det finner du her.

Pynt opp med stilige ballonger med tallet 60. Sett dem gjerne sammen med ensfargete ballonger i matchende farger. Ja, for å velge matchende farger til dekorasjonene dine er lekkert og gir festen det lille ekstra. Velg gjerne et fargetema og hold deg til dette gjennom alt av dekorasjoner og pynt.

I tillegg til ballonger er det lekkert å henge opp noen bannere og kanskje noen swirls og pom poms. Dekk på festbordet ditt med lekker pynt som du finner under bordpynt og strø over med lekker konfetti i tallet 60.

Lag en deilig bursdagskake og pynt med stilig stjerneskudd i tallene 6 og 0. Sett på bursdagsbarnet en morsom hårbøyle med antenner med tallet 60 og gjør dere klare for feiring!

Ta gjerne en titt i resten av nettbutikken vår for flere lekre festdekorasjoner og annet stilig tilbehør til festen din.

 

 

 

 

 

 

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 26
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 26
per side
Desc
Lukk
600 kr igjen til fri frakt!
0 av 600