home Meny close
menu Meny

50 årsdag

50 årsdagen er en spesiell feiring for mange. Noen vil markere dagen med en liten feiring med sine nærmeste, mens noen vil slå på stortromma med svær feiring og fest. Her har vi samlet et par lekre produkter med tallet 50, perfekt til dagen din, uansett hvordan du velger å feire.

Dersom du ønsker en stor fest er det vanlig å invitere både venner og nærmeste familien. Dette er en feiring med god mat, taler til bursdagsbarnet fra foreldre, nære venner og kanskje barna? Tips er å ha en flink toast master og sørge for at talene ikke blir for lange og for mange. Utover kvelden drar kanskje de eldste og yngste hjem mens vennegjengen skrur opp musikken og nyter nattetimene til siste gjest drar.

Til 50 årsdag er det gøy med festtema! Kle dere ut slik dere gikk kledd som ungdom, som store artister fra ungdommen eller velg et annet stilig tema. Man kan også gjøre det enklere og bare gå for et gjennomført fargetema på dekorasjonene.

Vi har pynt og festutstyr til ditt 50-års party!

I denne kategorien har vi samlet en rekke stilige festdekorasjoner, pynt og festtilbehør med tall eller spesifikt tallet 50. Heng opp noen stilige ballonger med tallet 50. Kombiner gjerne ballongene med ensfargete ballonger i matchende farger. Pynt opp resten av taket med stilige bannere, swirls og andre dekorasjoner som lanterner, pom poms og honey combs (alt dette finner du under festutstyr).

Man er aldri for gammel for en bursdagskake og gjestene dine vil sette pris på noe søtt etter middagen, etterfulgt av en kopp kaffe eller et glass med en frisk drink pyntet med en fargerik paraply. Man er kanskje litt for voksen til å skulle blåse ut kakelysene, men et par elegante lys med tallet 50 eller kanskje et par stilige stjerneskudd er både morsomt og dekorativt!

 

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 32
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 32
per side
Desc
Lukk
600 kr igjen til fri frakt!
0 av 600