home Meny close
menu Meny

40 årsdag

Fyller du snart 40 år? Eller noen du kjenner? 40 er de nye 30-årene og den beste måten å entre dette nye tiåret er med en skikkelig fest!

Her har vi samlet alt vi har av festutstyr og party tilbehør med tallet 40. Når du skal feire bursdagsfest er det stilig å velge et tema for kvelden. Du kan enten gå helt ut med en skikkelig gjennomført temafest, med dekorasjoner og kanskje kostymer? Eller du kan gjøre det så enkelt og elegant at du har et gjennomgående fargetema med dekorasjonene dine. 

Pynt til 40 årslag med stilige dekorasjoner, kake og annet festtilbehør! 

Heng opp flotte ballonger med tallet 40 og kombiner dem med matchende ballonger i like farger. Hva med noen flotte folieballonger som skriver tallet 40? Eller kanskje navnet på bursdagsbarnet?

Dekorer festbordet ditt med stilig konfetti med tallet 40 og heng opp swirls fra taket som krøller seg nedover over festbordet. Vi har også lekre vimpler med tallet 40!

Man blir aldri for gammel for bursdagskake og det er alltid gjester som setter pris på noe søtt etter middagen. Ta en titt i vår kategori for bakeutstyr for et bredt utvalg med utstyr til å bake bursdagskake, muffins, cake pops eller andre deilige fristelser. Dekorer kaken din med stilige kakelys formet som tallet 40, eller kanskje et par tøffe stjerneskudd som gnistrer i tallet 40? Kult! 

Ikke vær sjenert over din nye alder, tvert i mot: sett på bursdagsbarnet en festlig hårbøyle med antenner med tallet 40 eller en flott rosett på brystet.

Ta en titt i resten av nettbutikken vår for mer festutstyr, borddekorasjoner og lignende. 

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 36
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 36
per side
Desc
Lukk
600 kr igjen til fri frakt!
0 av 600