home Meny close
menu Meny

20 årsdagen

20 årsdagen er det første runde tallet man fyller som voksen og det må jo feires skikkelig! Inviter dine nærmeste til fest eller slå på stortromma med en skikkelig ”hæla i taket” feiring. Uansett hvordan du velger å feire denne dagen, så er det gøy å kunne pynte og ordne opp litt ekstra hjemme eller i lokalet.

I denne kategorien finner du alle våre festartikler som er spesielt designet for 20 årsfeiringen din! Husk og ta en titt i resten av nettbutikken for flere kule festartikler og dekorasjoner som kommer godt med når det skal arrangeres fest! 

Feire 20 årsfest med stilige dekorasjoner og pynt!

Pynt opp til 20 årsdagen med både ballonger med ”20” printet på dem og våre stilige tallballonger (folieballonger formet som tall). Tallballonger er kjempe populært og veldig kult å ha med på det ”offisielle” bursdagsbildet fra festen. I denne kategorien finner du også en rekke andre kule effekter for å markere hvor gammel du blir. Dekorer bursdagskaken din med ett par fine kakelys formet som tall – vi har flere varianter, så velg de du liker best eller som passer best med resten av dekorasjonene dine. Vi har også noen utrolig lekre stjerneskudd formet som tall, super tøffe til både kaken eller når det skal knipses bilder.

Pynt opp med flotte bannere som matcher dine 20 år! Vi har også banner der du selv kan sette sammen de ordene du ønsker. Dette er dagen man skal være litt selvopptatt så hvorfor ikke dekorere veggen med navnet ditt? 

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 29
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 29
per side
Desc
Lukk
600 kr igjen til fri frakt!
0 av 600