home Meny close
menu Meny

16 årsdag - Sweet Sixteen

Her finner du bursdags pynt og effekter til å feire din 16 årsdag! 

I USA kaller man feiringen av 16 årsdagen for Sweet Sixteen. I USA er dette ofte en av de største bursdagsfeiringene man har, i hvert fall som ung. Man feirer overgangen til ett nytt kapittel i livet og begynnelsen på voksenlivet. I Norge velger noen å arrangere en stor Sweet Sixteen fest istedenfor å konfirmere seg. Enten du skal feire 16 årsdagen din med familie og gode venner, eller arrangere et skikkelig Sweet Sixteen party i amerikansk stil – her har vi samlet alle våre produkter med tallet 16!

Pynt opp til fest med stilige dekorasjoner!

Pynt opp lokalet ditt med stilige ballonger med tallet 16. Kombiner gjerne ballongene med folieballonger eller andre ballonger i matchende farger. Skriv navnet til bursdagsbarnet i våre flotte folieballonger formet som bokstaver i skinnende gull eller sølv.

Bak en deilig kake (bakeutstyr finner du her) og dekorer den med kakelys i tallene 1 og 6, syng bursdagssangen og la bursdagsbarnet blåse ut! Et utrolig stilig alternativ til vanlige kakelys er å bruke våre stilige stjerneskudd formet som tall! Stjerneskuddene våre spruter gnistrer i gull eller sølv.

Velg et stilig tema til festen din, enten du går all in med gjennomført temafest eller et bestemt fargetema. Dekorer taket med swirls og ballonger, bannere og heng opp våre stilige pinataer formet som tall! Velg tallene 1 og 6 og fyll dem med godteri og andre stilige overraskelser.

Se deg gjerne rundt i resten av nettbutikken vår for flere festartikler til festen din. 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vare 1 til 24 av totalt 56
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vare 1 til 24 av totalt 56
per side
Desc
Lukk
800 kr igjen til fri frakt!
0 av 800