home Meny close
menu Meny

Bursdagspynt

Nesten alt du finner her hos Festkompaniet passer til bursdagsfeiringen, men på denne siden har vi samlet sammen produkter som egner seg spesielt godt til din bursdag. Her finner du alt av produkter med ’Happy Birthday’, ’Gratulerer med dagen’ og tall-motiver.

Enten om du skal pynte klart til å invitere alle nære og kjære for å feire at du fyller år, eller om du planlegger på vegne av andre, så kan du finne det du trenger her. Vi har alt fra festutstyr som kopper og servietter, til pom poms og lanterner, ballonger og bursdagsbannere!

Pynt til bursdag med vårt store utvalg av bursdagspynt som passer enhver bursdagsfeiring, liten og stor!

Bursdagspynt - Bilde av BursdagsdekorasjonVårt tips til feiringen er å velge et tema eller farger du ønsker å dekorere etter. Dette gjør planleggingen mye enklere, samtidig som at det vil se veldig flott ut!

Dekorer lokalet ditt med ballonger: kombiner gjerne ballonger med tall sammen med ensfargete eller mønstrete ballonger. Heng opp bursdagsbannere med ’Happy Birthday’, eller lag ditt eget banner med bursdagsbarnet sitt navn! Kjøp inn morsomme partyhatter og bursdags-krone til den som feires. Det blir heller ikke ordentlig feiring uten en bursdagskake! Vi har kakefakkel og kakelys, små bursdagsbannere til kakene og muffinspynt. Ta gjerne en titt i baking for hele vårt utvalg. Dekorer bordet med konfetti og lad konfettikanonene!

Når man feirer bursdag er det virkelig ingen grenser, for alle fortjener en feiring med mye moro, latter og stas! Resten av nettbutikken er full av dekorasjoner og bordpynt i alle farger og fasonger. Kanskje ønsker du å gå for et spesielt tema eller farger? Da anbefaler vi å ta en titt på vår kategori Mønster & fargetema, eller temafest. Se her for Barnebursdag-temaer.

Noen spørsmål om Bursdager

Hvilket tema og pynt skal jeg velge til barnebursdagen?

Her finner du tips og ideer til barnebursdag.

Hvilket tema skal jeg velge til voksenbursdagen

Her finner du tips til temafest for vokesnbursdagen.

Hvilke aktiviteter kan man gjøre på en bursdag?

Her finner du tips til leker i bursdagen.

Hvor rask leveringstid er det?

Leveringstiden er mellom 1-3 dager. Her finner du mer informasjon om leveringstid
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vare 1 til 24 av totalt 69
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vare 1 til 24 av totalt 69
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000