home Meny close
menu Meny

Babyshower ballonger

I denne kategorien har vi samlet alle ballonger som passer til baby shower! Her finner du alt fra store heliumballonger til små mønstrede ballonger og folieballonger. Ballongene vi har samlet her er stort sett i duse pasteller blandet med metalliske farger som gull eller sølv. Ønsker du andre farger så ta en titt i ballong kategorien vår!

Ingen baby shower uten ballonger - enten det er dekorasjon eller for å avsløre kjønnet! 

Jente eller gutt?
Avslør kjønnet på den nye verdensborgeren når du arrangerer babyshower (etter avtale med mor så klart)! Her finner du masse søte ballonger med jente og gutt tema, dersom man vil bruke dette koselige selskapet til å avsløre ovenfor venner hvilket kjønn babyen har. Pynt opp med BOY eller GIRL bokstavballonger og søte folieballong babyer! En annen populær måte å avsløre kjønnet er å fylle en stor ballong med konfetti i enten blått eller rosa. Det er veldig lett å fylle, bare kjøp konfetti og putt det inn i tuten på ballongen før du blåser den opp. 

Kombiner gjerne rosa med gull, blått med sølv, eller kjør på med ensfarget tema. Ved ensfarget tema kan det være stilig å kombinere helt ensfargete ballonger med noen som for eksempel har motiv, prikker og lignende.

Skulle du trenge noe mer til ballongene dine? Oppheng eller fiskesnøre? Flere ballongvekter? Ta en titt i vår ballong kategori! 

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 38
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 38
per side
Desc
Lukk
600 kr igjen til fri frakt!
0 av 600