home Meny close
menu Meny

Baby Shower Bordpynt

Skal du arrangere babyshower? Da har du kommet riktig sted for borddekking og dekorasjoner! Enten dere skal sitte ned og spise, du skal lage et lekkert serveringsbord eller kakebord, eller bare pynte opp salongbordet litt ekstra – her finner du all borddekorasjon som passer til baby shower. 

Dekk opp til Baby Shower med pynt og lekker borddekking

Det er flere måter å pynte på, enten du vil gå for et typisk babytema med smukker, små bamser og andre typiske babyfigurer – eller om du vil dekorere med et bestemt fargetema. Populære farger til baby shower er så klart blått eller rosa, avhengig av kjønnet på babyen. Men det er jo ikke alltid man vet dette på forhånd og kanskje det skal avsløres på festen! Da er det alltid lekkert å gå for andre pasteller som turkis, gult, fersken, grønt og med innslag av gull.

I tillegg til pynt må man jo så klart få dekket opp med servietter, tallerkener, kopper, sugerør og mer. Gå for ett sett i samme farge som temaet ditt eller sjekk ut et av våre temasett. Sirkus, Noahs Ark, Lille FlyLuftballong og Ole Brumm er populære baby shower temaer!

Bla deg ned og la deg inspirere! 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 114
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 114
per side
Desc
Lukk
800 kr igjen til fri frakt!
0 av 800