home Meny close
menu Meny

Baby Shower Pynt

Skal du holde babyshower? Festkompaniet har stort utvalg pynt til babyshower! Gled en venninne eller deg selv og pynt opp til fest.

Baby shower kommer fra USA, men blir stadig vekk mer populært i Norge og i resten av Skandinavia. Festen holdes for å feire at et barn er på vei og tidspunktet er gjerne når mor er 6-8 måneder gravid og magen virkelig har begynt å ta form. Med mye spenning i kroppen knyttet til den forestående fødselen er dette en markering den vordende moren setter stor pris på. Det er ofte venninnene som står bak arrangementet og det tas gjerne hensyn til morens personlighet når det skal pyntes og dekoreres. Mange velger også å arrangere leker, servere mat og bake kake til denne hyggelige samlingen som likeså gjerne er en lunsj som en helaften.

Arranger babyshower med nydelig pynt og kake – både av bleier og bakst

Et annet viktig innslag er den berømte bleiekaken som er en konstruksjon av bleier i flere etasjer. Det er ingen faste regler, men du trenger gjerne 1-2 bleiepakker, gummistrikker eller hyssing til å knyte bleiene, pinne eller papprør til å ha i midten av kaken, papp-plate/fat til å ha bleiekaken på, lim eller dobbeltsidig tape til å feste papprøret til platen/fatet, pynt til å dekorere bleiekaken med og cellofan til å pakke inn kaken med.

Men vi må heller ikke glemme fedrene! Her til lands kalles gjerne fedrenes babyshower for krympefest eller krympelag. Det er gjerne vennene til den vordende faren som tar initiativ til markeringen som ofte arrangeres mens moren fortsatt er på sykehuset. Dette kan innebære en tur på ut på restaurant hvor det drikkes vin og kanskje røykes en sigar. Faren blir hedret av sine kompiser og ønsket velkommen inn i de voksnes rekker.

Hos Festkompaniet finner du et stort utvalg baby shower pynt. Alt fra dekorasjoner som pom poms, honeycombs og vifter i duse pastellfarger til bannere, muffinsstativ, ballonger og kakeformer. Vi fører også et stort utvalg artikler med spesifikke babyshower-tema.  Avhengig av barnets kjønn – eller av egen smak så er det populært å dekorere med pynt som går i duse pastellfarger, gjerne lyseblått for gutt og lyserosa for jente. 

Noen spørsmål om Babyshower

Hvordan dekorere til baby shower?

Her finner du tips og ideer til hvordan du kan dekorere til Babyshower.

Hva trenger man til babyshower?

Dette trenger du til Babyshower

Hva skal man gi i gave i babyshower?

Her finner du gavetips til Babyshower.

Hvordan lage quiz til babyshower?

Her finner du quiz og spørreleker til Babyshower.
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vare 1 til 24 av totalt 63
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vare 1 til 24 av totalt 63
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000